Volg Hipkid

 

DUURZAME KINDERMUSTHAVES

Naar boven
  /  Basic   /  geboorte in kaart
geboorte in kaart
MEXICO IT IS | When you’re trying to decide if you’re staying at home with your family or say fuck it and drive to Mexico, change your name, and open a margarita stand on the beach ?
 
Jap, kent iedereen hier denk ik wel of niet? Mocht je nog nooit hardop tot 10 geteld hebben sinds dat je kinderen hebt, dan laat mij graag weten hoe je het doet ?
 
Ik heb ooit wel eens verteld dat de peuterpubertijd op het moment (zeg maar gerust een goed jaar) best een uitdaging voor ons is. Daarom zijn wij ook met een gezinscoach aan de slag gegaan. Ik vroeg mij vaak af waarom mijn dochter zo snel gefrustreerd raakt en weinig geduld heeft. De gezinscoach ging met ons onder ander ook de zwangerschap en bevalling bespreken. Hier ben ik echt nog nooit eerder naar gevraagd.
 
Ik heb er niet zo stil bij gestaan dat de zwangerschap en vooral ook de geboorte zo een impact op het gedrag van een kind kunnen hebben. Na aanleiding hiervan ging ik de webinar van @jegeboorteinkaart.nl volgen en wat was het super interessant. Onvoorstelbaar wat voor herkenbare verhalen er langs kwamen. Echt een aanrader! Ik ga zeker ook een keer bij de dames aankloppen om Mia’s geboorte in kaart te brengen. Ben ik heel benieuwd naar.
Foto credits ? @fijnekiekjesvanpatries
Sharing is caring

Voeg een opmerking toe