Volg Hipkid

 

DUURZAME KINDERMUSTHAVES

Naar boven
  /  Baby   /  Hello 2020! Hipkid heeft een eigen collectie
Hipkid collectie

KIEKEBOE | Zo daar ben ik weer, terug van weg geweest ?

Ik heb even de tijd genomen om volop van mijn kids te genieten en op een rijtje te zetten wat ik in 2020 wil bereiken. Ik ben sinds 20 januari dan ook officieel begonnen met mijn eigen onderneming met onder ander Hipkid en ik heb er super veel zin in!

Er zullen veel leuke merken en producten langs komen en ik hoop natuurlijk ook dat jullie mij op de hoogte houden mochten jullie vinden dat Hipkid een super tof merk moet verkopen!

Ook ben ik begonnen met mijn eigen handmade speendoekjes en bandana’s (ook bekend als kwijldoekje) en wat ben ik blij met de lieve foto van Novi hier ❤️ Bedankt lieve Novi voor het speendoek testen en lieve mama Gina van @_inpixels voor het foto maken en delen ❤️ Nog meer leuke foto’s van de doekjes volgen.

Foto credits @_inpixels

Sharing is caring

Voeg een opmerking toe