Volg Hipkid

 

DUURZAME KINDERMUSTHAVES

Naar boven
  /  Baby   /  In de wolken festival winactie ☁️
In de wolken festival winactie

Als je zwanger bent of net een baby hebt gekregen dan is het In de wolken festival echt een must! Op 17, 18 en 19 oktober wordt dit toffe event in festivalsfeer georganiseerd door Ouders van nu en ik mag 4 x 2 kaartjes weg geven!! Wat moet je doen? Neem snel een kijkje op @hipkid.nl en tag een vriend(in), mom (to be) of gewoon iemand met wie je heeeel graag naar het @indewolkenfestival zou willen gaan!

In de wolken festival

Op 17, 18 en 19 oktober wordt dit toffe event in festivalsfeer georganiseerd door Ouders van Nu in de Expo Haarlemmermeer (vlakbij Haarlem)

Kom shoppen bij meer dan 100 leuke merken, volg workshops, en geniet van lekker eten en drinken bij de foodtrucks. Maar er is meer; doe inspiratie op in de voorbeeld kinderkamers, maak een testrit met je favoriete merk kinderwagen op het testparcours en geniet van muziek van singer-songwriters.

masterclasses
Mag je nou wel of geen sushi eten tijdens je zwangerschap? Hoe begin je ontspannen aan een bevalling? En hoe maak je een mooie babyfoto met je mobiel? In de Ouders van Nu tipitent vinden de hele dag door masterclasses plaats waarin je antwoord krijgt op al je vragen, inschrijven voor de workshops en masterclasses kan via www.indewolkenfestival.nl

Babykamer stylingadvies
Natuurlijk wil je voor je kindje het allerleukste kinderkamertje maken. Kom je er zelf niet helemaal uit? Maak via indewolkenfestival.nl een afspraak bij een professionele styliste op het festival.

Kinderwagen testparcours

Misschien wel de leukste aankoop als je zwanger bent; een kinderwagen. Op het In de wolken Festival staan alle bekende merken bij elkaar en kun je een testrit maken op verschillende ondergronden. Zo weet je welke wagen het beste bij jouw wensen past.

Wil je zeker zijn van tickets?

Sharing is caring

Voeg een opmerking toe