Volg Hipkid

 

DUURZAME KINDERMUSTHAVES

Naar boven
  /  Over Hipkid

Hi

Ik ben Steffie, het gezicht achter Hipkid. Wat 2019 als hobby is begonnen, wordt nu langzaamaan ook mijn eigen kleine wereld, mijn eigen bedrijf.

Ik houd van interieur en gezellig, uniek en duurzaam speelgoed. Daarom deel ik graag leuke nieuwe merken en trends met jullie. Ik ben ook wel creatief en altijd met een, of 1000, projecten tegelijk bezig. Daarom deel ik ook graag diy ideeën en traktatie tips met jullie.#

Zelf ik heb twee kinderen, of ook draken genoemd;) Mia is inmiddels alweer 3 en Noah wordt in Juli 1. Ik heb nogal de neiging om veel over meiden musthaves te schrijven, maar door Noah komt er langzaam ook verandering in en hoop ik jullie ook op het gebied van jongens musthaves meer te laten zien.

Geboren en opgegroeid ben ik in Berlijn, daarom zal er af en toe ook nog een spelfoutje ergens te vinden zijn, maar ik doe mijn best 🙂 Ik hoop in ieder geval dat je veel inspiratie uit mijn blog kunt halen. Heb je een vraag, opmerking of idee? Heb je zin in een samenwerking? Leuk! Stuur mij graag een mail naar hipkidnl@gmail.com of een whatsapp naar 06 44 333 49.

Binnenkort komt ook mijn shop online, stay tuned:)

Veel liefs, Steffie